Gratis Session med Danmarks ukronede scorecoach

Gratis Score-Coaching

Tilbuddet gælder for en begrænset periode!

  • Træt af at gå alene hjem fra byen?
  • Undre du dig over, hvorfor hun skred?
  • Vil du gerne lære, hvad du skal sige og hvornår?


For at kunne forberede sig bedst muligt til snakken med dig, bedes du udfylde nedenstående – så vender Adam tilbage indenfor få timer.


Drag fordel af den risikofrie 1 times Gratis Coaching-session. Få alle dine spørgsmål besvaret og modtag feedback på ting, du kan bruge med det samme.

Hvorfor ikke?


Adam Braff
har coachet et utal af håbefulde single fyre, der efter blot en enkelt coaching session pludselig blev i stand til at gå ud på gaden og få telefonnummeret på en række smukke piger. Du vil med kurset få en introduktion til værktøjer som NLP og personlig udvikling, der vil ændre hele din tilgang til verden på en positiv og opløftende måde.

Hvis du er træt af at være single eller træt af mislykkede byture og scoringsforsøg, så er dette scorekursus hjælpen, der kan ændre dit liv. Du vil opleve, hvor let det er at omgås kvinder og få positiv respons med enkle midler. Dine sociale kompetencer vil blive styrket, så hver dag bliver markant bedre.

Den seksuelle energi eksisterer over alt, man de der forstår den og er i stand til aktivt at bruge har en kæmpe forspring. Vil du med på vognen? Så spring til – det Gratis Scorekursus er et tilbud, der kun gælder i en begrænset periode.

Hvad er seksuel energi?

Den seksuelle energi er den spænding, der opstår mellem jer, når I begge mærker tiltrækningen.

Dens potentiale vil altid være der i kraft af at du er mand, og hun er kvinde, og med enkle midler kan du øge energien. Det er en voldsom kraft, der gør, at I trækkes tættere på hinanden, simpelthen fordi I ikke kan lade være.

Du kan særligt mærke energien, når du kigger hendes dybt i øjnene. Den er den seksuelle energi, der gør, at det er så forbandet fedt at flirte, spændende at være i nærheden af hinanden, og finde ud af hvad der skal ske. Nysgerrigheden og lysten får hende til ikke at tænke på andet og hun vil ikke være væk fra dig et sekund.

Det er den seksuelle energi, du høster frugten af, når hun tager med dig hjem fra byen. På det Gratis Scorekursus vil du få en introduktion til, hvordan du skaber seksuel kemi.

Scorekurser

se og hør hvad de sagde

  • Interesseret i et Scorekursus?
  • Har du et specifikt spørgsmål?

Jeg plejer at skrive tilbage indenfor få
timers mellemrum :Nyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk