Blog

  Log in

november
5 2012

Hvordan finder jeg en kæreste


Hvordan finder jeg en kæreste, som jeg matcher?


Hvordan finder jeg en kæreste, som jeg synes jeg matcher, og samtidig er sikker på at hun også synes at hun matcher mig? Søg til computeren, og klik dig ind på Adam Braffs Scoreskole.

Det er ikke alle der finder deres kæreste på samme måde, og det er ikke sikkert at netop din type alle sammen kommer de samme steder. Derfor kan det være at du skal prøve at udvide din horisont lidt, og søge til nye jagtmarker for måske, at være heldig at finde den store kærlighed dér.

Hvordan finder jeg en kæreste, der vil det samme som mig?
Metoderne kan være forskellige, men vil du gerne gå et overblik over kvinder der hele tiden følges af et spotlight, der virker til ikke at komme nogle steder fra, så kan det være du skal ind på nettet, for at skaffe dig dette gyldne overblik. Det kan være en ny måde at lære en pige at kende på, og så er det efterhånden mere og mere almindeligt at finde en kæreste på nettet, i vores digitale tider.

Hos Adam Braff kan du købe e-bøger eller melde dig til et kursus, der vil fortælle dig nøjagtigt, hvordan du skal bære dig ad på nettet, og hvad du skal være opmærksom på når du flirter og forfører på skrift. Du vil få råd helt ned til de mindste detaljer, hvis det er dét du har brug for. Ikke ét eneste punktum eller smiley skal du være i tvivl om – på den anden, er det den slags der gør dig usikker, kan du måske også drage nytte af et selvtillids-kursus på samme hjemmeside. Men nu én ting ad gangen.


Hvordan finder jeg en kæreste ude i den farlige virkelighed?
Pigerne ude i virkeligheden kan være mere skræmmende, for her kan du ikke gennem dig bag en skærm, og altid svare i dit eget tempo, som du sikker selv må have konstateret på et tidspunkt i dit liv. Her gælder det om at have de rette replikker, og ikke mindst den rette indgangsreplik. På Adam Braffs Scoreskole kan du træne din spontanitet og forståelsen af, hvordan man bygger en succesfuld indgangsreplik op.

Det er svært at finde en kæreste, hvis man ikke tør gå hen til pigerne, præsentere sig og starte en samtale. Det er altid svært i starten, men Adam Braff kan hjælpe dig med at ændre din indstilling, og lade dig finde modet til at gå hen til piger alle steder – ja også selv om det ikke er lørdag aften – og præsentere dig. Så ret spørgsmålet ”hvordan finder jeg en kæreste?” mod Adam Braff, og få alle de svar du overhovedet kunne drømme om.

Du kan starte blødt ud. Klik dig ind på Adam Braffs Scoreskole og meld dig til 45 minutters gratis coaching, helt uforpligtende.


 • Calendar

 • <<  december 2012  >>
  mationtofr
  262728293012
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31123456

Nyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk