Ross Jeffries og Adam Braff seminar


Så bliver det ikke større. Et absolut “must have” indenfor dating.

Ross Jeffries & Friends – Dating seminar er den ultimative startpakke til dig, der vil score med overbevisning. Med personlig udvikling, NLP, scoretricks og rette mentalitet vil Ross Jeffries & Friends gøre dig til den perfekte pick up artist.


Med en lethed, selvtillid og charme vil du nu let kunne gå til pigerne med det formål at score efter du har set Ross Jeffries & Friends. En helt fantastisk samling til dig.

Pris: DKK 1397

Format: downloades med det samme

Langde: 7 timers - Dvd

Lær Mere

Tilføj Kurv


Ross Jeffries | succes med kvinder

Speed Seduction bliver dit nye selvtillids-boost. Er du klar til at forandre dit liv til det bedre?

Med Ross Jeffries (Founder of Speed Seduction) har du intet mindre end en storslået DVD, om hvad der skal til for at lære at forføre på ingen tid.

Ross Jeffries giver dig redskaber til at omprogrammere din hjerne så du automatisk udstråler alt det, kvinder tænder på. Speed Seduction gør det at score til en lige så naturlig evne som at binde snørebånd.

Pris: DKK 247

Format: Downloades med det samme.

Langde: 1 time

Lær Mere

Tilføj Kurv


Bjarke Lassen | Personlig udvikling med NLP


Bjarke Lassen - Personlig Udvikling

Bjarke Lassen  - Dvd’en med Bjarke Lassen gir’ dig power og selvtillid til at score når som helst og hvor som helst. Optimer dig selv og dine chancer for at score med personlig udvikling  og NLP.

Bjarke Lassen viser dig, at det er ok at fejle. Bjarke Lassen viser dig vejen til succes med pigerne og alt andet i dit liv. Personlig udvikling og NLP gir’ dig styrke, selvtillid, game og inner game.

Tro på dig selv ellers vil du aldrig score. Bjarke Lassen viser dig vejen til succes piger i dit liv.

Pris: DKK 297

Format: Downloades med det samme

Langde: Ca. 50 minutter

Lær Mere

Tilføj Kurv


Kunsten at bygge selvtillid med kvinder


Kender du det, at du bare ’klikker’ sammen med nogen – som om I har kendt hinanden altid?


Lær at score med stil. Kunsten at bygge rapport med kvinder er dvd’en der viser dig, hvordan du opbygger rapport med kvinder, giver dem lyst til mere - giver dem lyst til dig.

Lær at score med selvtillid, kropssprog og et glimt i øjet. At score piger er let som ingenting med de rette redskaber – redskaber som dvd’en Kunsten at bygge rapport med kvinder giver dig.Pris: DKK 197

Format: Downloades med det samme

Langde: 50 minutter

Lær Mere

Tilføj Kurv


Scoreguide- Leth Nordic Seduction

Jonas Leth – Nordic Seduction er dvd’en, der lærer dig alt om selvtillid.

Jonas Leth – Nordic Seduction lærer dig alt om at skille dig ud fra mængden. At turde tro på dig selv. At mestre kommunikation, kropssprog og mentalitet til den ultimative forførelse.

Drop mærketøjet.. Drop den falske stil. Vær dig selv. Nordic Seduction lærer dig om forførelse med stil.

Nordic Seduction
lærer dig om forførelse med din helt egen stil. Jonas Leth – Nordic Seduction er dvd’en til dig, der vil praktisere forførelse med overbevisning.

Pris: DKK 247

Format: Downloades med det samme.

Langde: 45 minutter

Lær Mere

Tilføj Kurv


Score guide til facebook - Video


Score på facebook og alle de andre sociale medier.

Netdating ekspert Moh er til dig, der er træt af en tom indbakke, konstante afvisninger online og manglende viden på området.

Lær at score online
med Netdating ekspert Moh. Lær hvordan du undgår faldgrupper og skriver den perfekte dating mail. Scor på facebook med den perfekte profil. Scor på facebook  og andre sociale medier med de helt rette redskaber.

Lær alt om den perfekte dating mail, flirtende chatsamtaler og rette mentalitet. Netdating ekspert Moh lærer dig at score online.

Pris: DKK 247

Format: Downloades med det samme.

Langde: 50 minutter

Lær Mere

Tilføj Kurv


Storstilet forfører - martin singleliv

Få en naturlig og afslappet livsstil med masser af kvinder i dit liv.

Lær hvordan du bliver en ægte forfører. Den danske score coach Aiden tager dig med ud på en rejse i personlig udvikling, livsstil og mentalitet.

Bliv én af dem, der gør det, i stedet for bare at drømme om det. Bliv en storstilet forfører og find vej til drømmekvinderne, der vil gøre dit liv bedre og mere spændende.

Pris: DKK 297

Format: Downloades med det samme.

Langde: 40 minutter

Lær Mere

Tilføj Kurv


Sexy smalltalk

Smalltalk er en vigtig kunst, som alle kan lære, hvis de er åbne for det.


Kunsten at Smalltalke er vejen til at score piger. På denne DVD vil én af Danmarks førende kvindelige score coaches lære dig de små tricks. De gode og smarte replikker og hvorfor smalltalk kan hjælpe dig til at score piger igen og igen.

Med sexet smalltalk er der ikke langt hjem til soveværelset. Det handler om at bygge den rette stemning, og Kunsten at Smalltalke viser dig præcis, hvordan du gør det.

Pris: DKK 247

Format: Downloades med det samme.

Langde: Ca. 50 minutter

Lær Mere

Tilføj Kurv


NLP i datingSpellbinder - NLP

NLP er ikke mindre end dit bedste scoreredskab. Skal du score piger bør du kende til NLP. NLP er mentale redskaber til at opnå det du gerne vil. NLP i dating er videoen, der viser dig vejen til at score piger med følelser og de rette replikker.

Vejen til at tænde piger. Vejen til sex. NLP i dating er vejen til at score piger med personlig udvikling, indsigt, timing og selvtillid. Du kan score piger BIG TIME med brug af NLP.

Pris: DKK 247

Format: Downloades med det samme

Langde: 35 minutter

Lær Mere

Tilføj Kurv


Score coach - sex med 80%

Succesfuld svensk score coach viser dig vejen.

Den dygtige svenske score coach Ozcar Stormer viser dig med dette foredrag alt om, hvordan vejen til succes generelt og med kvinder især kommer helt af sig selv, når du ikke anstrenger dig unødigt, men i stedet tror på dig selv.

Personlig udvikling er vejen frem mod flere kvinder i dit liv. Lær at score på en afslappet og cool måde, der gør kvinderne vilde efter dig.

Pris: DKK 197

Format: downloades med det samme

Langde: 40 minutters video

Lær Mere

Tilføj Kurv


Nyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk