Daygame Scorekursus - Lær at score om dagen

Lær at score ved højlys dag

Hvis du er træt af at bruge weekend efter weekend på at hænge ud i en bar og drikke dig stiv for at turde tale med pigerne, så er Daygame Scorekursus som skræddersyet til dig.

Lær at score uden at behøve alkohol i blodet og tændstikker i øjnene ud på de små nattetimer. Mød i stedet din kommende kæreste på gaden en smuk solskinsdag eller tilbyd hende en paraply under en pludselig byge.

Daygame Scorekursus indeholder en afbalanceret kombination af praksis og teori. Få redskaberne og lær hvordan du bedst bruger dem.

Pris: DKK 4000

Format: Afholdes: Kbh, Odense, Århus

Langde: 2 dage

Lær Mere

Tilføj Kurv

Gratis Session med Danmarks ukronede scorecoach

Gratis én-til-én coaching via skype eller møde


Adam Braff er intet mindre end Danmarks ukronede scorecoach. Hvordan man scorer og hvordan man scorer med overbevisning, skaber seksuel kemi og holder pigens interesse fanget vil Adam Braff fortælle dig alt om i dette gratis score-introduktionskursus.

Lær hvordan man scorer med stil og selvtillid. Hvad skal du gøre og sige, og hvad skal du IKKE gøre og sige? Adam Braff giver dig en uvurderlig introduktion i dette gratis scorekursus.

Pris: DKK Free

Format: Skype eller mødes

Langde: Ca. 45 minutters tid

Lær Mere

Scor i byen - Scorekursus med Adam Braff

Gør hver eneste bytur til en succes

Vil du score og score hver gang, så er Scor i Byen – Scorekursus pakken lige noget for dig. Du vil lære at score piger på en overbevisende måde, med værdifuld indsigt og værktøjer, som er grundigt udviklet og testet til perfektion, herunder grundigt instruktion i alle de nødvendige mentale redskaber og tips til kropssprog og timing.

På kursus vil du få kontakt til utallige smukke, frække og flirtende piger i det danske natteliv. Du vil opleve, hvordan du pludselig får langt bedre respons og udvikle dig til en sand mester i at score piger.

Pris: DKK 4000

Format: Afholdes: Kbh, Odense, Århus

Langde: 2 dage

Lær Mere

Tilføj Kurv

Scorekursus - Power Pakken

Power Pakken er det ultimative scorekursus


Kurset sætter fokus på dig og dine evner, og hvordan du kan udnytte dit potentiale og fremme dig på alle tænkelige områder, så du kan scorer igen og igen. Lær alt om, hvordan du optimerer dit daygame, dit nightgame og din generelle tiltrækning på kvinder.

Med Power
Pakken behøver du ikke andet for at blive den ultimative pickup artist. Du vil lære, hvordan du gennem mentaltræning opbygger selvtillid, så du kan score med timing og naturlighed. Kurset forener på fornemmeste vis teori og praksis, så du bliver klar til at møde og interagere med kvinder når-som-helst og hvor-som-helst. Giv dig selv en gave, der kan få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Pris: DKK 5500

Format: Afholdes: Kbh, Odense, Århus

Langde: 2 dage

Lær Mere

Tilføj Kurv

Netdating tips med Eftersyn

Lær at score online

Netdating – Eftersyn er det perfekte kursus til dig, der savner positiv respons i det digitale univers. Her får du intet mindre end de bedste råd og det bedste online scorekursus fra de bedste coaches i branchen.

Du lærer at score med forfatteren til den første bog om netdating herhjemme - Mark Benfeldt Kjær, der sammen med hele Adam Braff’s team giver dig den bedste online netdating hjælp der findes i landet.

Kommunikationen og virkemidlerne er helt anderledes på nettet end i byen. Vi har testet markedet for dig, så du kan få alle de gode råd og vejledninger, der vil gøre din adfærd og interaktion på nettet magnetisk på pigerne.

Pris: DKK 797

Langde: 2 timer

Lær Mere

Tilføj Kurv

Netdating Scorekursus

Scorekursus og Workshop, der skaber sammenhæng mellem dit online liv med den virkelige verden.


Færdig med at blive behandlet som en virus – efter dette kursus vil du blive en haj til at score på nettet. Du får en grundig oplæring i alt, hvad der virker og ikke virker overfor pigerne i cyberspace.

Dette 1-dags Netdating Scorekursus og Workshop vil øge din succesrate på nettet i en grad, du dårligt kan fantasere dig til. Men hold øjnene åbne og deltag, så vil det blive let som en leg at score i den digitale verden. Du vil udstråle selvtillid og overbevisningen gennem tastaturet, så kvinderne blive spændte, nysgerrige og tændte.

Pris: DKK 1300

Langde: 2 timer

Lær Mere

Tilføj Kurv


Nyhedsbrev - Få op til 62% rabat

AdamBraff.dk
Tornestykket 4,
2720 Vanløse
Mobil: 28 939 294
Mail: info@scoreskolen-adambraff.dk